Receptes | Coca de sobrassada amb formatge de cabra, ous de guàtlera i mel

Coca de sobrassada
amb formatge de cabra, ous de guàtlera i mel

recepta elaborada per la xef Cristina Noguera.

INGREDIENTS

- Base de pasta fil·lo rectangular
- Sobrassada
- 1 rotlle de formatge de cabra
- 1 caixa d’ous de guàtlera
- 3 cullerades de mel
- Herbes provençals
- Sal
- Oli d’oliva verge extra

Elaboració

  1. Esteneu la pasta fil·lo i repartiu per damunt la sobrassada esmicolada.
  2. Repartiu per damunt el formatge de cabra, tallat a rodanxes i també esmicolat.
  3. Posau la coca al forn, primer per davall i després una mica per dalt per acabar de fondre el formatge.
  4. Convé fer-ho així per evitar que es cremi per dins o, per contra, que la massa quedi crua.
  5. Traieu la coca del forn i escampau la mel per sobre.
  6. Feu els ous a la planxa en una paella amb poc oli i salpebreu-los.
  7. Repartiu els ous per sobre de la coca. Escampau una mica d’herbes provençals.