Receptes | Filet de porc farcit amb salsa de sobrassada

Filet de porc farcit
amb salsa de sobrassada

recepta elaborada per la xef Cristina Noguera.

INGREDIENTS

Per a 4 persones
- 2 filets de porc farcit
- Branquetes de romaní i farigola fresques
- 3 grans d’all
- Fons de verdura
- 50 ml de brandy
- Oli d’oliva verge extra
- Sal
- Pebre

Per a la salsa:
- 2 porros
- 100 ml de brandy
- 200 g de sobrassada
- 60 g de mel
- Sal
- Pebre
- Oli d’oliva verge extra

Elaboració

  1. Tallau els porros a rodanxes i salteu-los sofregiu-los amb una mica d’oli.
  2. Quan estiguin transparents, afegiu-hi la sobrassada esmicolada i salteu-ho tot junt.
  3. Afegiu-hi el brandi i deixau que s’evapori.
  4. Afegiu-hi la mel i mesclau-ho.
  5. Convé servir el plat calent, ja que la salsa se solidifica en refredar-se.

Emplatat

Posau una base de salsa i, pel damunt, posau-hi el filet tallat a rodanxes i acompanyau-lo amb unes verduretes.