Receptes | Poma farcida de carn, sobrassada i mel

Poma farcida
de carn, sobrassada i mel

recepta elaborada per la xef Cristina Noguera.

90 min |Mitj

INGREDIENTS

Per a 4 persones
4 pomes Golden
Cap de llom de porc
Sobrassada
2 cullerades soperes de mel
1 ceba
Oli d'oliva verge extra
Sal
Pebre

Para la salsa
1 ceba petita
50 g de sobrassada
1 cullerada de mel
200 ml de fons de verdures

Elaboració

  1. Buidar les pomes.
  2. Tallar la carn en tires fines. Tallar també la sobrassada i la ceba en trossets petits.
  3. Saltar la ceba i afegir les tires de carn. Un cop cuinat, afegir la sobrassada, remenar, i incorporar la mel. Mesclar-ho tot.
  4. Farcir les pomes amb el farcit que hem preparat.
  5. Enfornar durants uns 10/15 minuts a 180 ºC.

Salsa

  1. Saltar la ceba fins que comenci a quedar transparent.
  2. Afegir la sobrassada, deixar que es desfaci una mica, i afegir-hi la mel.
  3. Afegir el fons calent i salpebrar.
  4. Deixar coure uns minuts tot junt i passar pel processador per tal d'aconseguir una textura fina de salsa.