Cons cruixents de porc
especiat i alvocat
45 minuts |Fàcil | 4 persones
INGREDIENTS
6 filets de llom de porc ibèric Ca Na Paulina
2 alvocats madurs
½ ceba morada
2 tomàquets madurs
½ pebrot vermell
½ pebrot verd
1 llima
6 coques de blat petites
Pebre roig fumat
All en pols
Comí en pols
Gingebre en pols
Herbes provençals
Coriandre fresc
Oli d'oliva
Sal
Pebre negre
Et presentem els nostres cons cruixents de porc especiat i alvocat!
A cada mossegada podràs gaudir d'una explosió de sabors i textures que et deixarà amb ganes de més. La combinació de la carn de porc marinada amb una mescla d'espècies intenses, juntament amb la cremositat de l'alvocat i la textura cruixent de les coques de blat, és simplement irresistible.
A més, si ets un amant de la cuina i t'agrada experimentar amb diferents sabors, t'animem a afegir les teves espècies i condiments preferits a la mescla: des d'un toc picant amb bitxo en pols, fins a un polsim de canyella per a donar-li un sabor dolç i aromàtic.
Les possibilitats són infinites!
Elaboració
- Talleu els filets de llom en daus petits. Reserveu-los.
- Barregeu en un bol la carn amb un polsim de totes les espècies i un rajolí d'oli. Deixeu-ho marinant durant 30 minuts a la nevera.
- Preescalfeu el forn a 200 °C.
- Talleu la ceba, els tomàquets i els pebrots, retirant les parts blanques i les llavors, en daus molt petits (brunoise). Reserveu-ho.
- Talleu les coques per la meitat i enrotlleu-les per a formar un con. Claveu un escuradents per a tancar-les.
- Enforneu els cons durant 4 minuts a 200 °C amb ventilador. Doneu-los-hi la volta i enforneu-los durant 4 minuts més, fins que estiguin cruixents. Reserveu-los.
- Piqueu els alvocats en un bol.
- Incorporeu la ceba, els tomàquets, els pebrots, un rajolí de suc de llima i una mica de ratlladura, oli, sal i pebre. Barregeu-ho i reserveu-ho a la nevera.
- Escalfeu una mica d'oli i coeu els daus de porc marinats a foc mitjà.
- Retireu l'escuradents dels cons i empleneu-ho amb l'alvocat i els daus de llom de porc.
- Per a emplatar, serviu els cons cruixents de porc especiat i alvocat en un plat i empolvoreu una mica de coriandre picat per damunt. Bon profit!