Crema freda de meló
amb cruixent de pernil i menta
30 minuts |Fàcil | 4 persones
INGREDIENTS
1 meló Cantalup
Fulles de menta
200 ml nata vegetal de civada per cuinar
200 g pernil ibèric
Sal
Pebre
Nou moscada
Gaudeix d’aquesta refrescant i lleugera recepta de crema de meló, perfecta pels dies calorosos d’estiu. És una crema senzilla i suau, on les textures i sabors que aporten la menta i el cruixent de pernil combinen a la perfecció amb la frescor del meló.
Elaboració
- Pelar i tallar el meló a trossos. Introduir-lo en un processador junt amb la nata vegetal, sal, nou moscada, pebre i unes fulles de menta (al gust).
- Batre-ho tot fins a obtenir una textura cremosa. Afegir aigua per a regular el gruix.
- Tallar el pernil a tires de 2,5 cm d’ample.
- Escalfar una paella i afegir les tires de pernil fins que es torrin. Donar la volta perquè es torrin per l’altre costat i deixar refredar.
- Posar la crema en un gotet i col·locar els cruixents de pernil verticalment. Afegir menta picada al gust.
- Servir en fred.