Receptes | Espinagada de llom i sobrassada

Espinagada
de llom i sobrassada

2 hores |Mitja | Comensales4 persones

INGREDIENTS

6 filets de llom de porc Ca Na Paulina
80 g de sobrassada de Mallorca Ca Na Paulina
1 ceballot
½ col
80 g de panses deshidratades
500 g de farina
125 ml d'aigua
20 g de llard de porc
Pebre dolç
Pebre picant
Oli d'oliva
Sal
Pebre negre

Descobreix la nostra nova recepta d'espinagada de llom i sobrassada. Amb cada mossegada, transportem l'essència de Mallorca a la teva taula, combinant la tradició culinària amb la qualitat inigualable de Ca Na Paulina.
Des del llom de porc Ca Na Paulina fins a l'autèntica sobrassada de Mallorca, cada ingredient ha estat escollit amb cura per oferir-te un festí de sabors. Acompanyat de ceballot, col, panses deshidratades i una barreja de pebre dolç i picant, la harmonia dels ingredients és, simplement, irresistible. No t'ho perdis!

Elaboració

  1. Desfer la sobrassada i tallar el ceballot en daus petits (brunoise) i la col en juliana fina.
  2. Barrejar el ceballot, la col i les panses en un bol amb un raig generós d'oli i una mica de pebre (dolç i picant), sal i pebre. Adobar durant 20 minuts a la nevera.
  3. Incorporar en un bol la farina, 125 ml d'oli, l'aigua, el llard (desfet) i una mica de sal i pebre. Amassar fins a obtenir una massa homogènia.
  4. Dividir la massa en dues parts i estirar-les amb un corró fins que quedin fines i en forma de rectangle.
  5. Incorporar al centre de cada massa una mica de les verdures marinades, uns filets de llom de porc, una mica de sobrassada i una altra capa de verdures marinades.
  6. Plegar els costats de cada massa cap al centre del farcit, retirant l'excés dels costats.
  7. Pintar la superfície de les masses amb una mica d'oli i coure al forn durant 1 hora a 200 °C.
  8. Per emplatar, servir les espinagades de llom i sobrassada en una safata i tallar en racions.