Espinagada
de llom i sobrassada
2 hores |Mitja | 4 persones
INGREDIENTS
6 filets de llom de porc Ca Na Paulina
80 g de sobrassada de Mallorca Ca Na Paulina
1 ceballot
½ col
80 g de panses deshidratades
500 g de farina
125 ml d'aigua
20 g de llard de porc
Pebre
dolç
Pebre picant
Oli d'oliva
Sal
Pebre negre
Descobreix la nostra nova recepta d'espinagada de llom i sobrassada. Amb cada mossegada, transportem l'essència de Mallorca a la teva taula, combinant la tradició culinària amb la qualitat inigualable de Ca Na Paulina.
Des del llom de porc Ca Na Paulina fins a l'autèntica sobrassada de Mallorca, cada ingredient ha estat escollit amb cura per oferir-te un festí de sabors. Acompanyat de ceballot, col, panses deshidratades i una barreja de pebre dolç i picant, la harmonia dels ingredients és, simplement, irresistible. No t'ho perdis!
Elaboració
- Desfer la sobrassada i tallar el ceballot en daus petits (brunoise) i la col en juliana fina.
- Barrejar el ceballot, la col i les panses en un bol amb un raig generós d'oli i una mica de pebre (dolç i picant), sal i pebre. Adobar durant 20 minuts a la nevera.
- Incorporar en un bol la farina, 125 ml d'oli, l'aigua, el llard (desfet) i una mica de sal i pebre. Amassar fins a obtenir una massa homogènia.
- Dividir la massa en dues parts i estirar-les amb un corró fins que quedin fines i en forma de rectangle.
- Incorporar al centre de cada massa una mica de les verdures marinades, uns filets de llom de porc, una mica de sobrassada i una altra capa de verdures marinades.
- Plegar els costats de cada massa cap al centre del farcit, retirant l'excés dels costats.
- Pintar la superfície de les masses amb una mica d'oli i coure al forn durant 1 hora a 200 °C.
- Per emplatar, servir les espinagades de llom i sobrassada en una safata i tallar en racions.