Receptes | Fabetes amb pernil

Fabetes
amb pernil

recepta elaborada per la xef Cristina Noguera.

Tiempo elaboración 30 min |Fàcil | Comensales4 persones

INGREDIENTS

400 g de fabetes en conserva
65 g d’escalunya
1 dent d'all
150 g de pernil ibèric a daus
Menta
Oli
Sal Pebre

Assaboreix aquesta deliciosa recepta de fabetes amb pernil, un clàssic de la cuina granadina i un dels entrants estrella de molts restaurants. Es tracta d'un plat de fàcil elaboració al qual l'ingredient principal, les fabetes, proporcionen un sabor especial, natural i únic. La seva suau textura combina a la perfecció amb el saltat d'all, ceba i pernil ibèric. La senzillesa i el sabor dels ingredients que componen aquesta recepta són probablement els elements que fan d'aquest plat tot un èxit.

Elaboració

  1. Tallar l'all molt petit i les cebes a quarts.
  2. Escalfar oli a una paella, saltar la ceba i quan comenci a estar transparent, afegir l'all. Saltar sense que es cremi.
  3. Afegir el pernil tallat i saltar sense que quedi massa sec.
  4. Incorporar les fabetes i cuinar tot uns minuts.
  5. Servir i afegir menta picada.

Subscriu-te al nostre canal

Segueix-nos a Facebook