Favetes
amb
pernil
recepta elaborada per la xef Cristina Noguera.
30 min |Fàcil | 4 persones
INGREDIENTS
400 g de favetes en conserva
65 g d’escalunya
1 dent d'all
150 g de pernil ibèric a daus
Menta
Oli
Sal Pebre
Assaboreix aquesta deliciosa recepta de favetes amb pernil, un clàssic de la cuina granadina i un dels entrants estrella de molts restaurants. Es tracta d'un plat de fàcil elaboració al qual l'ingredient principal, les favetes, proporcionen un sabor especial, natural i únic. La seva suau textura combina a la perfecció amb el saltat d'all, ceba i pernil ibèric. La senzillesa i el sabor dels ingredients que componen aquesta recepta són probablement els elements que fan d'aquest plat tot un èxit.
Elaboració
- Tallar l'all molt petit i les cebes a quarts.
- Escalfar oli a una paella, saltar la ceba i quan comenci a estar transparent, afegir l'all. Saltar sense que es cremi.
- Afegir el pernil tallat i saltar sense que quedi massa sec.
- Incorporar les favetes i cuinar tot uns minuts.
- Servir i afegir menta picada.