Favetes
amb pernil
30 minuts |Fàcil | 4 personas
INGREDIENTS
400 g de favetes en conserva
65 g d’escalunya
4 alls tendres
¼ de cullerada de gingebre ratllat
150 g de pernil ibèric a daus
Menta
Oli
Sal
Pebre
Per als amants dels llegums, tenim la recepta perfecta! Les faves són una excel·lent font de proteïna vegetal amb nombroses propietats nutricionals, un alt contingut en fibra, vitamines i minerals. A més, la textura i sabor d'aquest llegum casen a la perfecció amb la fresca aroma del gingebre i el saltat d'all, ceba i pernil ibèric. Un plat de fàcil elaboració perfecte per a aquest Nadal.
Elaboració
- Tallar els alls tendres a rodanxes i les cebes a quarts.
- Escalfar oli en una paella, saltar la ceba i quan comenci a estar transparent, afegir l'all. Saltar sense que es cremi.
- Afegir el gingebre ratllat i barrejar.
- Afegir el pernil tallat i saltar sense que quedi massa sec.
- Incorporar les favetes i cuinar tot uns minuts. Salpebrar.
- Emplatar i afegir menta picada.