Figues
amb formatge de cabra i bacó
25 minuts |Fàcil | 4 persones
INGREDIENTS
12 figues
90 g de rull de formatge cabra
12 talls de bacó
Vi ranci
Herbes aromàtiques
L'ingredient estrella d'aquesta recepta és la figa, un fruit molt nutritiu i de temporada amb alt contingut en aigua, vitamines i minerals. L'experiència gustativa d'aquestes bocades comença amb la dolça aroma de la figa, continua amb la intensitat del formatge de cabra i acaba amb la cruixent textura del bacó. Un entrant realment senzill i ràpid de preparar que resultarà sorprenent per als teus comensals.
Elaboració
- Netejar les figues i fer dos talls verticals sense arribar a la base.
- Tallar el formatge de cabra a rodanxes d'un centímetre aproximadament i després verticalment.
- Omplir cada figa amb un tros de formatge i embolicar amb una llesca de bacó.
- Travessar la figa amb un escuradents perquè no s'obri.
- Preescalfar el forn a 180º. Col·locar les figues en una safata i tirar per sobre un rajolí de vi ranci i herbes aromàtiques.
- Enfornar durant 5 minuts i retirar.