Lasanya de carabassó
farcida de carn
1 hora |Fàcil | 4 persones
INGREDIENTS
500 g de carn picada boví Ca Na Paulina
100 g de formatge maonès curat Ca Na Paulina
2 porros
2 grans d'all
2 pastanagues
2 carabassons
400 g de salsa de tomàquet
Orenga seca
Farigola fresca
Oli d'oliva
Sal
Pebre negre
Aquesta és un reclam per tots els amants de la lasanya: acabem de treure del forn una versió deliciosa i d'allò més saludable, una lasanya de carabassó farcida de carn.
Hem substituït les làmines de pasta per carabassó, i el resultat és sorprenent! Comptar amb una bona carn picada és essencial i, en el nostre cas, hem utilitzat carn picada de boví Ca Na Paulina. Finalment, i com a cavall guanyador, ens hem decantat pel nostre formatge maonès curat, tota una delícia.
Al nostre Instagram trobaràs la videorecepta. Bon profit!
Elaboració
- Talleu els porros, els alls i les pastanagues en daus petits (brunoise) i lamineu els carabassons amb una mandolina.
- Escalfeu una mica d'oli en una paella i escalfeu els porros, els alls i les pastanagues a foc mitjà. Salpebreu-ho.
- Incorporeu la carn picada i ofegueu-la durant 4-5 minuts.
- Afegiu la salsa de tomàquet, un polsim d'orenga, sal, pebre i unes branques de farigola. Ho heu de coure durant 5 minuts. Reserveu-ho.
- Estireu les làmines de carabassó en una safata de forn i afegiu-hi una capa de sofregit de carn i una mica de formatge maonès. Repetiu el procés i acabeu amb una capa de carabassó i una mica de formatge empolvorat.
- Enforneu-ho durant 20-30 minuts a 180 °C, i gratineu-ho 2-3 minuts.
- Per a emplatar, serviu una porció de la lasanya de carabassó farcida de carn, i empolvoreu una mica d'orenga. Aquesta saludable recepta, et sorprendrà!