Pinxo de milanesa
de porc
1 hora |Fàcil | 4 persones
INGREDIENTS
4 costelles de porc desossades Ca Na Paulina
2 ous Ca Na Paulina
2 grans d'all
1 carabassó
250 g de tomàquets xerri
150 g de ricotta
1 baguette integral
Farina
Pa ratllat panko
Farigola
fresca
Alfàbrega fresca
Oli d'oliva
Sal
Pebre negre
Punxons de fusta
És un veritable repte resistir-se a aquest pinxo de milanesa de porc amb formatge ricotta, tomaques xerri i carabassó.
Aquesta recepta pot prendre's com a entrant, però també com a plat principal en un àpat. A més, agradarà tant als grans com als més petits de la casa. I és que els arrebossats són d'aquestes elaboracions a les quals ningú diu que no.
Un truc: enforna els tomàquets xerri amb dos grans d'all, farigola, sal, pebre i un rajolí d'oli.
Amb aquesta recepta, no fallaràs. Que aprofiti!
Elaboració
- Escalfeu el forn a 200 °C.
- Aixafeu la carn amb una espalmadora i salpebreu-la. Reserveu-la.
- Renteu i talleu el carabassó en rodanxes mitjanes. Reserveu-lo.
- Talleu la baguette en rodanxes. Reserveu-la.
- Enforneu els tomàquets xerri en una safata de forn amb els grans d'all, unes fulles de farigola, un polsim de sal i de pebre i un generós raig d'oli durant 25-35 minuts a 200 °C. Xafeu-les lleugerament amb una forquilla i reserveu-les.
- Per a elaborar l'arrebossat de la milanesa, passeu cada costella de porc per farina, ou batut i pa ratllat panko. Deixeu-les reposar durant 5 minuts.
- Escalfeu una mica d'oli en una graella i marqueu el carabassó a foc mitjà. Salpebreu-lo i reserveu-lo.
- Escalfeu oli en una paella i coeu les costelles arrebossades durant 2-3 minuts per cada costat a foc mitjà. Reserveu-les en un plat amb paper absorbent.
- Talleu la carn en trossos mitjans.
- Per a emplatar els pinxos de milanesa de porc, col·loqueu en cada llesca de pa una mica de formatge ricotta, uns tomàquets rostits, unes rodanxes de carabassó i dos trossos de milanesa de porc. Decoreu-ho amb una fulla d'alfàbrega i punxeu-hi un punxó de fusta.