Pollastre
amb
ametlles i salsa de bolets
45 minuts |Mitjana | 4 persones
INGREDIENTS
4 quarts de cuixa de pollastre
1 ceba
2 grans d'all
300 g de bolets
100 ml de moscatell
150 g d'ametlles sense pell
100 ml de fons de pollastre
1 cullerada de farina (si convé
espessir)
Branques de farigola
Oli d'oliva verge extra
Sal
Pebre
Gaudeix d'aquesta recepta de pollastre amb ametlles i salsa de bolets, una combinació perfecta que et farà assaborir cada mossegada. La salsa, de textura lleugera i amb molt de sabor, casa a la perfecció amb la suculència i tendresa del pollastre, un ingredient amb infinites possibilitats gastronòmiques. Un plat complet amb ingredients frescos i deliciosos.
Elaboració
- Daurar el pollastre en una paella i col·locar en una cassola.
- Tallar la ceba en petits daus d'aproximadament 1 cm (mirepoix) i escalfar en una paella amb una mica d'oli. Afegir l'all picat.
- Afegir el vi moscatell a la paella i deixar reduir. vNetejar i tallar els bolets i incorporar juntament amb les branques de farigola. Salpebrar.
- Afegir el fons de pollastre, i quan bulli, incorporar a la cassola del pollastre. Tapar i deixar cuinar durant 5 minuts.
- Picar la meitat de les ametlles i afegir a la cassola juntament amb l'altra meitat d'ametlles senceres.
- Si convé espessir la salsa, torrar la farina en una paella i afegir a la cassola. Barrejar i deixar que espesseixi.