Receptes | Pollastre estofat amb prunes i pinyons

Pollastre estofat
amb prunes i pinyons

1 hora |Fàcil | Comensales2 persones

INGREDIENTS

½ pollastre trossejat Ca Na Paulina
1 ceba
1 porro
4 dents d'all
1 tomàquet madur
50 g de panses
25 g de pinyons
100 g de prunes deshidratades
100 g d'orellades deshidratades
80 g de mantega
80 ml de vi brandi
500 ml de brou de carn
1 branca de canyella
Cebollí
Fulles de llorer
Sal
Pebre negre

Amb una base de pollastre trossejat de primera qualitat, aquesta recepta fàcil es converteix en una obra mestra de sabors festius.
Des de la cocció a foc lent fins a la incorporació de les prunes i els pinyons cruixents, cada detall ha estat cuidadosament seleccionat per oferir-te un plat que eleva qualsevol celebració. La màgia de les festes es reflecteix en cada mossegada, creant una experiència única i tradicional.
Descobreix la recepta completa i crea moments inoblidables al voltant de la taula!

Elaboració

  1. Tallar la ceba i el porro en daus petits (brunoise), esclafar els alls i ratllar el tomàquet.
  2. Desfer la mantega en una cassola i marcar el pollastre, amb unes fulles de llorer, a foc mitjà. Salpebrar i reservar.
  3. En la mateixa cassola, sofregir la ceba, el porro i els alls a foc mitjà. Salpebrar.
  4. Desglasar amb el vi brandi i pujar el foc.
  5. Incorporar el tomàquet i la branca de canyella. Ofegar durant 5 minuts a foc baix.
  6. Afegir el pollastre reservat, les panses, els pinyons, les prunes, les orellades i el brou. Tapar i coure tot junt durant 30-45 minuts a foc mitjà-baix.
  7. Deixar reposar l'estofat durant 5 minuts fora del foc.
  8. Per emplatar, servir el pollastre guisat amb ciruelas i piñons en un plat i salsejar bé. Espolvorejar una mica de cebollí picat per sobre. Bones festes!