Receptes | Sopa de meló amb pernil amb espècies

Sopa de meló
amb pernil amb espècies

1 hora |Fàcil | Comensales4 persones

  • Instagram
    Sopa de meló amb pernil amb espècies

INGREDIENTS

8 rodanxes de pernil d’enceball 50% raça ibèrica Ca Na Paulina
1 meló
1 gra d'all
2 cogombres
1 llima
200 g de iogurt natural
Curri en pols
Pebre roig dolç en pols
Romero en pols
Menta fresca
Oli d'oliva
Sal
Pebre negre

Si vols un sopar lleuger i fresc per a les nits d'estiu, no busquis més: prova la nostra sopa de meló amb pernil amb espècies.
🍈 La sopa combina la dolçor del meló amb el toc refrescant del cogombre i la cremositat del iogurt.
Però, sens dubte, l’ingredient estrella d'aquest plat són els encenalls de pernil amb espècies. No et creuràs quant de fàcil que és fer-los: només has de cuinar les rodanxes de pernil al microones durant un minut i ja tindràs els encenalls llestos!
Et deixem, a continuació, tots els passos per a preparar aquesta deliciosa recepta al nostre Instagram trobaràs la videorecepta. Bon profit!

Elaboració

  1. Retireu el germen del gra d'all i talleu el meló i els cogombres en daus mitjans (mirepoix).
  2. Tritureu amb un processador d'aliments el meló, l'all, els cogombres, el iogurt, un polsim de ratlladura de llima, unes fulles de menta, 200 ml d'oli i un polsim de sal i de pebre. Processeu fins a obtenir una sopa homogènia. Refredeu-la a la nevera durant 1 hora.
  3. Empolvoreu un polsim de curri, pebre roig i romaní a cada rodanxa de pernil.
  4. Col·loqueu paper de cuina en un plat i poseu damunt una rodanxa especiada. Doblegueu el paper perquè cobreixi la rodanxa i poseu-la al microones durant 1 minut. Si no està cruixent, deixeu-ho uns segons més al microones. Repetiu el procés amb totes les rodanxes i refredeu-les.
  5. Esmicoleu les làmines de pernil amb els dits.
  6. Per a emplatar, serviu la sopa de meló en un plat i empolvoreu el cruixent de pernil amb espècies. Una recepta ràpida, refrescant i sense fogons!