Sopa de meló
amb pernil amb espècies
1 hora |Fàcil | 4 persones
INGREDIENTS
8 rodanxes de pernil d’enceball 50% raça ibèrica Ca Na Paulina
1 meló
1 gra d'all
2 cogombres
1 llima
200 g de iogurt natural
Curri en pols
Pebre roig dolç en pols
Romero en pols
Menta
fresca
Oli d'oliva
Sal
Pebre negre
Si vols un sopar lleuger i fresc per a les nits d'estiu, no busquis més: prova la nostra sopa de meló amb pernil amb espècies.
🍈 La sopa combina la dolçor del meló amb el toc refrescant del cogombre i la cremositat del iogurt.
Però, sens dubte, l’ingredient estrella d'aquest plat són els encenalls de pernil amb espècies. No et creuràs quant de fàcil que és fer-los: només has de cuinar les rodanxes de pernil al microones durant un minut i ja tindràs els encenalls llestos!
Et deixem, a continuació, tots els passos per a preparar aquesta deliciosa recepta al nostre Instagram trobaràs la videorecepta. Bon profit!
Elaboració
- Retireu el germen del gra d'all i talleu el meló i els cogombres en daus mitjans (mirepoix).
- Tritureu amb un processador d'aliments el meló, l'all, els cogombres, el iogurt, un polsim de ratlladura de llima, unes fulles de menta, 200 ml d'oli i un polsim de sal i de pebre. Processeu fins a obtenir una sopa homogènia. Refredeu-la a la nevera durant 1 hora.
- Empolvoreu un polsim de curri, pebre roig i romaní a cada rodanxa de pernil.
- Col·loqueu paper de cuina en un plat i poseu damunt una rodanxa especiada. Doblegueu el paper perquè cobreixi la rodanxa i poseu-la al microones durant 1 minut. Si no està cruixent, deixeu-ho uns segons més al microones. Repetiu el procés amb totes les rodanxes i refredeu-les.
- Esmicoleu les làmines de pernil amb els dits.
- Per a emplatar, serviu la sopa de meló en un plat i empolvoreu el cruixent de pernil amb espècies. Una recepta ràpida, refrescant i sense fogons!