Consell | Treu partit a la teva fregidora d'aire

INGREDIENTES

1 cuixa de pollastre Ca Na Paulina
1 costella de porc Ca Na Paulina
1 filet de tapa de vedella Ca Na Paulina
1 carabassó
1 moniato
6 cols de Brussel·les
Farigola seca
Herbes provençals
Pebre roig fumat
Oli d'oliva
Sal
Pebre negre

Treu partit a la teva fregidora d'aire

Aconsegueix plats nutritius en menys de 30 minuts

La fregidora d'aire, també coneguda com a airfryer , s'ha convertit en un electrodomèstic imprescindible en moltes cuines modernes. I no és d'estranyar, ja que ofereix una forma ràpida, senzilla i saludable de cuinar tota mena d'aliments. Des de Ca Na Paulina et descobrirem els beneficis de cuinar amb la fregidora d'aire i com treure-li partit per a aconseguir plats nutritius en menys de 30 minuts.

Beneficis de cuinar amb la fregidora d'aire

La fregidora d'aire utilitza tecnologia de circulació d'aire calent per a cuinar els aliments, per tant, no és necessari submergir-los en oli com en una fregidora tradicional.

Això té diversos avantatges, com la reducció de greixos saturats en el menjar, la qual cosa la converteix en una opció més saludable. A més, com que no hem d'emprar grans quantitats d'oli, també es redueixen les olors i la quantitat de greix que s'acumula a l'interior de l'electrodomèstic.

Un altre benefici de l'airfryer és que permet cuinar una àmplia varietat d'aliments, des de tota mena de carns i patates fregides fins a peix i verdures. Pots cuinar verdures i proteïnes al mateix temps, la qual cosa facilita l'elaboració de plats saludables i nutritius en un sol electrodomèstic. I no oblidis que també pots usar-la per a fer postres saludables, com ara pomes rostides o plàtans caramel·litzats.

Per a treure el màxim partit a la teva fregidora d'aire, és important conèixer alguns consells útils. Per exemple, és recomanable preescalfar l'electrodomèstic abans de cuinar els aliments per a obtenir millors resultats. Així mateix, és aconsellable sacsejar els aliments en mig de la cocció per a assegurar-se que es cuinin de manera uniforme.

Tres receptes per a la fregidora d'aire en menys de mitja hora

Tens 30 minuts? És tot el temps que necessites per a preparar plats deliciosos i nutritius amb la fregidora d'aire. Aquí et deixem tres idees irresistibles i molt senzilles!

Elaboración

  1. Tria les teves verdures preferides: nosaltres ens hem decantat pel carabassó i el moniato, que tallarem en bastons, i les cols de Brussel·les, que partirem per la meitat.
  2. Preescalfa l'airfryer a 180 °C.
  3. Introdueix la teva carn preferida: presta atenció als temps de cocció!
    1. Cuixa de pollastre: cuinar juntament amb el moniato durant 13-15 minuts a 185 °C, removent de tant en tant. Per a donar-li un major sabor, afegeix una mica d'oli, farigola, sal i pebre.
    2. Filet de vedella: cuinar amb uns bastons de carabassó, afegint una mica d'oli, herbes provençals, sal i pebre. En tan sols 4-6 minuts a 185 °C, la carn estarà perfecta! No t'oblidis de barrejar durant la cocció.
    3. Costella de porc: cuinar amb les cols de Brussel·les i una mica d'oli, all en pols, pebre roig, sal i pebre. Deixa-ho coure durant 4-6 minuts a 180 °C, removent de tant en tant.
  4. Serveix la carn amb la guarnició de verdures, i completa el plat amb una mica d'arròs o quinoa. Fàcil, saborós i equilibrat!