Cassoleta de patates,
espàrrecs i pernil ibèric
30 minuts |Fàcil | 4 persones
A la tradicional recepta d'espàrrecs verds amb pernil ibèric li hem afegit patates i un ingredient secret per donar amb una perfecta i poderosa combinació. Parlem del garam masala, una mescla d'espècies seques molt utilitzada en tota l'Índia i altres parts d'Àsia, que aporta a aquest plat uns matisos dolços i picants. Es tracta d'una cassoleta nutritiva i d'alt contingut en fibra. Tota una experiència de sabors!
Elaboració
- Preescalfar el forn a 180º.
- Tallar a quarts les patates i col·locar en una font per a forn.
- Salpebrar i incorporar garam masala. Afegir una mica d'oli i barrejar bé.
- Afegir unes branques de farigola i els grans d'all i enfornar.
- Apartar els extrems durs dels espàrrecs i tallar la resta. Salpebrar.
- Enfornar durant 6 minuts, afegir els espàrrecs i tornar a enfornar durant 4 minuts.
- Passat el temps, afegir les rodanxes de pernil i deixar cuinar uns 2 minuts més.
- Servir en cassoletes individuals.
INGREDIENTS
2 manolls d'espàrrecs verds
750 g de patates baby
150 g de pernil ibèric en rodanxes
3 grans d'all
Branques de farigola
5 g de garam masala
Oli d'oliva verge extra
Sal
Pebre