Receptes | Cassoleta de patates, espàrrecs i pernil ibèric

Cassoleta de patates,
espàrrecs i pernil ibèric

30 minuts |Fàcil | Comensales4 persones

A la tradicional recepta d'espàrrecs verds amb pernil ibèric li hem afegit patates i un ingredient secret per donar amb una perfecta i poderosa combinació. Parlem del garam masala, una mescla d'espècies seques molt utilitzada en tota l'Índia i altres parts d'Àsia, que aporta a aquest plat uns matisos dolços i picants. Es tracta d'una cassoleta nutritiva i d'alt contingut en fibra. Tota una experiència de sabors!

Elaboració

  1. Preescalfar el forn a 180º.
  2. Tallar a quarts les patates i col·locar en una font per a forn.
  3. Salpebrar i incorporar garam masala. Afegir una mica d'oli i barrejar bé.
  4. Afegir unes branques de farigola i els grans d'all i enfornar.
  5. Apartar els extrems durs dels espàrrecs i tallar la resta. Salpebrar.
  6. Enfornar durant 6 minuts, afegir els espàrrecs i tornar a enfornar durant 4 minuts.
  7. Passat el temps, afegir les rodanxes de pernil i deixar cuinar uns 2 minuts més.
  8. Servir en cassoletes individuals.

INGREDIENTS

2 manolls d'espàrrecs verds
750 g de patates baby
150 g de pernil ibèric en rodanxes
3 grans d'all
Branques de farigola
5 g de garam masala
Oli d'oliva verge extra
Sal
Pebre