Creps salades
de porc ibèric i verdures
1 hora |Fàcil | 4 persones
Som de l'opinió que poques persones poden resistir-se a l'olor de massa fina d'una crep, però si a més a més la prepares amb un saborós farciment de porc ibèric i verdures serà una missió impossible.
La crep com a base és una idea que ens encanta per aconseguir un plat versàtil que pots preparar amb facilitat i endur-te a qualsevol lloc. Hem optat per utilitzar farina de cigró per a obtenir una massa més fina i que la nostra deliciosa carn de porc ibèric no perdi gens de sabor. Afegeix-li les verdures i, voilà!
Elaboració
- Talleu els lloms de porc ibèric en daus mitjans. Reserveu-los.
- Peleu i talleu les cebes, els alls i les pastanagues en daus petits (brunoise). Reserveu-ho.
- Renteu i talleu la col en juliana. Reserveu-la.
- Tritureu amb un processador d'aliments els ous, la farina, l'aigua i un polsim de sal. Deixeu-ho reposar durant 15 minuts i reserveu-ho.
- Escalfeu una mica d'oli en una paella i saltegeu els daus de llom. Salpebreu-los i reserveu-los.
- Escalfeu una mica d'oli en una paella i escalfeu les cebes i els alls a foc mitjà.
- Afegiu les pastanagues, la col i les panses. Ofegueu-ho durant 5 minuts a foc mitjà. Salpebreu-ho.
- Incorporeu els daus de llom i un polsim d'herbes provençals. I ho coeu durant 3-4 minuts més. Reserveu-los en calent.
- Per a elaborar una crep, esteneu una mica d'oli en una paella i incorporeu la massa reservada, amb un cullerot. Esteneu-la perquè quedi fina i cuineu-la 1 minut per cada costat.
- Per a emplatar, servir una crep i unteu-li una mica de salsa agra. Empleneu-la amb el sofregit de porc ibèric i verdures, tanqueu-la i empolvoreu una mica de cebollí picat per damunt.
INGREDIENTS
6 lloms de porc ibèric Ca Na Paulina
6 ous Ca Na Paulina
2 cebes
2 grans d'all
2 pastanagues
200 g de col verda
80 g de panses deshidratades
60 g de farina de cigrons
80 ml d'aigua
mineral
Salsa agra
Herbes provençals
Cebollí
Oli d'oliva
Sal
Pebre negre