Receptes | Fajitas de pollastre especiat amb salsa d’alvocat

Fajitas de pollastre
especiat amb salsa d’alvocat

Tiempo elaboración 1 hora |Fàcil | Comensales4-6 fajitas

INGREDIENTS

2 pits de pollastre
1 ceba morada
50 g de tomàquet cherry
1 alvocat
1 llima (la ratlladura de la pell + el suc)
Coriandre fresc
50 g de blat de moro en gra
Fajitas
1 cullerada de garam masla
1 culleradeta de pebre vermell
Sal
Oli d’Oliva Verge Extra

Descobreix aquesta saborosa recepta de fajitas de pollastre amb salsa d’alvocat. Les fajitas són un dels plats mexicans més coneguts i tradicionals. Les tortitas, que són la base de la fajita, poden ser de farina de blat o de blat de moro, i se’ls afegeix tota mena de farcit. A Ca Na Paulina hem optat per macerar els pits de pollastre amb Garam Masla, una barreja d’espècies molt emprada a la cuina índia, pakistanesa i en altres gastronomies del sud-est asiàtic, i les hem acompanyat amb una exquisida salsa d’alvocat i coriandre.

Elaboració

  1. Tallar el pit de pollastre a tires i macerar-les amb el garam masla, el pebre vermell, un raig d’oli i sal. Deixar macerar tota la nit.
  2. Tallar la ceba morada en fines rodanxes, i el tomàquet cherry a quarts.
  3. Barrejar la ceba amb el tomàquet, el blat de moro, la ratlladura de llima, i el coriandre picat.
  4. Salar.
  5. Cuinar el pollastre en una planxa.
  6. Per elaborar la salsa, ajuntar l’alvocat, unes fulles de coriandre, el suc de llima, dues cullerades d’Oli d’Oliva Verge
  7. Extra i sal, i triturar. Si convé, afegir aigua fins a aconseguir una textura de salsa.
  8. Muntar una fajita col·locant les hortalisses, el pollastre i una mica de salsa. Enrotllar i servir.