Fajitas de pollastre
especiat amb salsa d’alvocat
1 hora |Fàcil | 4-6 fajitas
INGREDIENTS
2 pits de pollastre
1 ceba morada
50 g de tomàquet cherry
1 alvocat
1 llima (la ratlladura de la pell + el suc)
Coriandre fresc
50 g de blat de moro en gra
Fajitas
1 cullerada
de garam masla
1 culleradeta de pebre vermell
Sal
Oli d’Oliva Verge Extra
Descobreix aquesta saborosa recepta de fajitas de pollastre amb salsa d’alvocat. Les fajitas són un dels plats mexicans més coneguts i tradicionals. Les tortitas, que són la base de la fajita, poden ser de farina de blat o de blat de moro, i se’ls afegeix tota mena de farcit. A Ca Na Paulina hem optat per macerar els pits de pollastre amb Garam Masla, una barreja d’espècies molt emprada a la cuina índia, pakistanesa i en altres gastronomies del sud-est asiàtic, i les hem acompanyat amb una exquisida salsa d’alvocat i coriandre.
Elaboració
- Tallar el pit de pollastre a tires i macerar-les amb el garam masla, el pebre vermell, un raig d’oli i sal. Deixar macerar tota la nit.
- Tallar la ceba morada en fines rodanxes, i el tomàquet cherry a quarts.
- Barrejar la ceba amb el tomàquet, el blat de moro, la ratlladura de llima, i el coriandre picat.
- Salar.
- Cuinar el pollastre en una planxa.
- Per elaborar la salsa, ajuntar l’alvocat, unes fulles de coriandre, el suc de llima, dues cullerades d’Oli d’Oliva Verge
- Extra i sal, i triturar. Si convé, afegir aigua fins a aconseguir una textura de salsa.
- Muntar una fajita col·locant les hortalisses, el pollastre i una mica de salsa. Enrotllar i servir.