Cuixes de pollastre
amb estragó, fonoll i llimona
1 hora |Fàcil | 2 persones
INGREDIENTS
4 cuixes de pollastre
Fulles d'estragó fresques
Ratlladura d'una llimona
1 llimona a rodanxes
1 bulb de fonoll
125 ml de vi per cuinar
125 ml brou de pollastre
Oli d'Oliva Verge Extra
Sal
Pebre
Nou moscada
Gaudeix d’aquesta recepta de pollastre, perfecta pels dies d’estiu. Afegeix al plat un gust anisat i molt aromàtic amb un toc de fonoll, l’herba pròpia del Mediterrani amb gran valor nutricional. Aquesta combina a la perfecció amb l’essència de les fulles de l’estragó, una espècia fresca i una mica picant que donarà vida al seu plat. Abans de l’enfornat, acabi amb un toc d’àcid de llimona i vi, que completarà una recepta irresistible.
Elaboració
- Tallar el fonoll a làmines i després per la meitat.
- Ratllar la pell d'una llimona, i tallar a rodanxes l'altra llimona i després cada rodanxa per la meitat.
- Salpebrar les cuixes de pollastre.
- En una cassola apta per forn, col · locar les cuixes, afegir la ratlladura de llimona per tots dos costats, el fonoll, les fulles d'estragó i les rodanxes de llimona repartides. Rectificar de sal i pebre.
- Afegir el vi per cuinar i el brou de pollastre. Barrejar.
- Preescalfar el forn a 180º. Coure al forn durant mitja hora aproximadament. Al principi de la cocció mantenir tapat i, després, destapar perquè agafi color i es dauri el pollastre.
- Servir.