Fideus a la cassola
amb costella de porc i sobrassada
45 min |Fàcil | 4 persones
INGREDIENTS
700 g de costella de porc trossejada Ca Na Paulina
100 g de sobrassada de Mallorca Ca Na Paulina
2 cebes
2 dents d'all
1 pebrot verd
1 pebrot vermell
200 g de bolets
200 g de
fideus gruixuts
200 g de salsa de tomàquet
80 ml de vi blanc
1L de brou de carn
Julivert fresc
Oli d'oliva
Sal
Pebre negre
Submergeix-te en una experiència gastronòmica mallorquina amb la nostra recepta de fideus a la cassola amb costella de porc i sobrassada, un plat que fusiona la tradició de l'illa amb sabors intensos.
Deixa't conquerir per la barreja perfecta de la suculència de la costella de porc, la cremositat de la sobrassada i l'explosió de sabors dels bolets i les verdures. Prepara els teus fogons!
Elaboració
- Esmicolar la sobrassada. Reservar.
- Tallar les verdures en daus petits (brunoise) i trossejar els bolets. Reservar.
- Escalfar una mica d'oli en una cassola i daurar les costelles de porc a foc alt. Salpebrar i reservar.
- A la mateixa cassola, sofregir les cebes i els alls a foc mitjà. Salpebrar.
- Desglaçar amb el vi blanc i pujar el foc perquè s'evapori l'alcohol.
- Incorporar els pebrots i rehogar durant 5 minuts a foc mitjà.
- Afegir la sobrassada i la salsa de tomàquet. Barrejar i coure durant 10 minuts a foc lent.
- Incorporar les costelles de porc i els bolets. Bullir tot junt un parell de minuts.
- Afegir els fideus i el brou de carn. Barrejar i deixar coure durant 7-10 minuts.
- Per emplatar, servir els fideus a la cassola amb costella de porc i sobrassada en un plat i empolvorar una mica de julivert picat per sobre.