Mini pizzes de coliflor
amb pollastre especiat
1 hora |Fàcil | 4 persones
Les mini pizzes de coliflor amb pollastre especiat són molt divertides de fer i el resultat és sorprenentment bo (et donem la nostra paraula). Menjar sa no ha de ser monòton!
Aquesta recepta és perfecta per involucrar als més petits de la casa i compartir amb ells una bona estona entre fogons. Però, no ens enganyem: el que més us agradarà serà menjar-vos les mini pizzes!
Elaboració
- Preescalfeu el forn a 220 °C.
- Talleu el pit de pollastre a tires mitjanes i reserveu-les.
- Peleu i talleu la ceba en juliana fina i reserveu-la.
- Peleu i lamineu els xampinyons i reserveu-los.
- Renteu els tomàquets cherry i talleu-los en quarts. Reserveu-los.
- Renteu el carabassó i talleu-lo en làmines i per la meitat. Reserveu-lo.
- Ratlleu la coliflor i reserveu-la.
- Fornegeu la coliflor ratllada durant 10 minuts a 220 °C.
- Barregeu en un bol la coliflor al forn amb els ous batuts, la mozzarella i una mica de sal, pebre, orenga i farigola. Pasteu-ho durant uns minuts.
- Elaboreu les bases de les mini pizzes amb la massa anterior, formant petits cercles amb l’ajuda d’un motlle, i fornegeu-les a 220 °C durant 15 minuts.
- Escalfeu una mica d’oli en una paella i sofregiu la ceba a foc mitjà. Salpebreu-la. Desglaceu-ho amb el vi negre i apugeu el foc per tal que s’evapori l’alcohol.
- Incorporeu-hi els tomàquets, els xampinyons, el carabassó i la salsa de tomàquet. Salpebreu-ho i coeu-ho tot junt durant 10 minuts a foc mitjà. Reserveu-ho en calent.
- Escalfeu una mica d’oli en una paella i coeu les tires de pollastre a foc mitjà.
- Salpebreu-les i afegiu-hi una mica de garam masala. Esfilagarseu-les i reserveu-les.
- Elaboreu les pizzes: esteneu la salsa anterior per damunt de les bases de les mini pizzes de coliflor i afegiu-hi el pollastre esfilagarsat pel damunt.
- A l’hora d’emplatar, serviu les mini pizzes de coliflor amb pollastre especiat i esbargiu una mica de cebollí picat per sobre.
INGREDIENTS
2 pits de pollastre sencers de Ca Na Paulina
2 ous de Ca Na Paulina
1 coliflor petita
1 ceba
1 carabassó
200 g de xampinyons
200 g de tomàquets cherry
200 ml de salsa de tomàquet
100 g de formatge mozzarella
50 ml de vi negre
Garam masala
Orenga seca
Farigola seca
Cebollí
Oli d'oliva
Sal
Pebre negre