Mitjana amb salsa
de pebrot rostit i taronja
1 hora i 45 minuts |Fácil | 4 personas
INGREDIENTS
4 mitjanes de boví major de Ca Na Paulina
2 pebrots vermells
1 ceba
2 pastanagues
200 g de mongetes
1 taronja
50 g de mantega
Pebre vermell dolç
Escates de sal
Oli d'oliva
Sal
Pebre negre
Sabem que entre els nostres seguidors hi ha molts amants de la carn. La recepta d'avui t'encantarà, perquè aquesta mitjana amb salsa de pebrot rostit i taronja té tot el que estàs buscant.
Una bona mitjana necessita poc més que una mica de planxa i algun acompanyament que ajudi a potenciar el seu increïble gust. No trobaràs millors carns que les que preparem a Ca Na Paulina. I la salsa de pebrot rostit i taronja que l’acompanya és ideal, ja que la seva barreja d'aromes resulta d'allò més deliciosa.
Elaboració
- Peleu i talleu les pastanagues i les mongetes en juliana fina. Reserveu-les.
- Tritureu amb un processador d'aliments els pebrots vermells juntament amb la ceba, 20 ml d'oli, 60 ml de suc de taronja i la seva ratlladura. Saleu-ho i processeu-ho fins a obtenir una salsa homogènia. Reserveu-la.
- li>Escalfeu la salsa anterior en un cassó i incorporeu-hi la mantega i un polsim de pebre vermell i sal. Removeu-ho bé i coeu-ho a foc mitjà durant un parell de minuts. Reserveu-ho.
- Escaldeu les pastanagues i les mongetes en una olla amb aigua bullent i sal durant un minut. Pareu la cocció amb aigua freda i gel. Reserveu-les.
- Escalfeu una mica d'oli en una graella i coeu-hi les mitjanes a foc mitjà. Salpebreu-les.
- Per emplatar, poseu una base de salsa de pebrot rostit i taronja al plat i col·loqueu la mitjana de boví madurat damunt. Afegiu-hi unes escates de sal i decoreu-ho amb les verdures escaldades.