Pit de pollastre ,
amb salsa de bolets, tomàquets secs i espinacs
45 minuts |Fàcil | 4 persones
INGREDIENTS
4 pits de pollastre sencers Ca Na Paulina
200 g de cansalada de porc filetejada Ca Na Paulina
1 ceba
2 alls
320 g de bolets portobello
100 g d'espinacs
120 g de tomàquets secs
50 g de mantega
50 g de formatge parmesà
8 g de farina
60 ml de vi blanc
400 ml de brou de pollastre
400 ml de nata
Herbes provençals
Oli d'oliva
Sal
Pebre negre
Els nostres pits de pollastre amb salsa de bolets i espinacs són una explosió de sabor i antioxidants. Aquests sucosos pits de pollastre es combinen amb una mescla de bolets portobello i espinacs frescos, la qual cosa no només proporciona un sabor exquisit, sinó que també brinda una dosi de nutrients essencials.
A més, el toc de formatge parmesà ratllat per damunt agrega una cremositat irresistible. Una deliciosa manera de gaudir d'un menjar saludable i deliciós en un sol plat.
Et deixem amb el pas a pas. Segur que no et defraudarà!
Elaboració
- Tallar la ceba i els alls a daus petits (brunoise). Reservar.
- Trossejar els bolets i els tomàquets secs. Reservar.
- Tallar els pits de pollastre longitudinalment per la meitat. Salpebrar i afegir una mica d'herbes provençals. Reservar,
- Tallar la cansalada a daus mitjans. Reservar.
- Escalfar una mica d'oli en una paella i cuinar els pits de pollastre durant 4-5 minuts per cada costat a foc mitjà. Reservar.
- A la mateixa paella, desfer la mantega i posar la ceba amb els alls a foc mitjà. Salpebrar.
- Desglaçar amb el vi blanc i pujar-hi el foc perquè s'evapori l'alcohol.
- Incorporar els bolets, els tomàquets secs i la cansalada. Saltejar durant 5 minuts a foc mitjà.
- Afegir la farina i cuinar un parell de minuts fins a torrar-la.
- Abocar el brou, la nata i el formatge. Barrejar i ebullició. Rectificar-ho al gust.
- Incorporar els pits de pollastre, tapar i deixar coure durant 8-10 minuts a foc mitjà-baix.
- Incorporar els espinacs i cuinar durant un parell de minuts més.
- Per emplatar, servir els pits de pollastre amb salsa de bolets, tomàquets secs i espinacs en un plat i empolvorar una mica d'herbes provençals per sobre.