Receptes | Popietes de pollastre farcit amb salsa de remolatxa

Popietes de pollastre farcit
amb salsa de remolatxa

1 hora i 15 minuts |Mitjana | Comensales4 persones

INGREDIENTS

2 popietes de filet de pollastre farcit
Brou de verdura
Oli d'oliva verge extra
Sal
Pebre

PER A LA SALSA
1 remolatxa bullida
15 g de formatge Grana Padano
1 porro
150 ml de nata per a cuinar
Pebre roig
Comí mòlt
Oli d'oliva verge extra
Sal
Pebre

La popieta o paupiette, una tècnica que prové de la cuina francesa, consisteix a enrotllar qualsevol ingredient en forma de filet amagant algun tipus de farciment. En aquesta ocasió, hem optat per les popietes de pollastre acompanyades d'una cremosa salsa elaborada amb remolatxa, una hortalissa dolça i plena d'energia amb un característic color vermellós. Una recepta deliciosa i plena de sabor que no pot faltar en el teu repertori gastronòmic.

Elaboració

  1. Escalfar el forn a 170º i enfornar les popietes, durant uns 45 minuts, en una font amb una mica d'oli i brou de verdura. Voltejar de tant en tant perquè es dauri per tots els costats.
  2. Deixar que es refredi i tallar a rodanxes.
  3. Per a la salsa, tallar el porro a rodanxes i bullir la remolatxa.
  4. Escalfar una mica d'oli en una paella. Saltar el porro i afegir la remolatxa tallada a trossos. Afegir el formatge i deixar que fongui.
  5. Afegir la nata per a cuinar i condimentar amb la sal, pebre, pebre roig i comí mòlt.
  6. Si convé, afegir una mica de brou de verdures.
  7. Emplatar col·locant la salsa com a base, unes rodanxes de pollastre i decorar amb daus de formatge i remolatxa per damunt.