Rellom de porc
amb salsa de préssec
45 minuts |Fàcil | 4 persones
INGREDIENTS
2 relloms de porc Ca Na Paulina
4 escalunyes
2 grans d'all
4 préssecs
2 g de gingebre fresc
1 llimona
50 ml de rom
400 ml de brou de carn
30 g de mantega
1 branca
de canyella
Cebollí
Escates de sal
Oli d'oliva
Sal
Pebre negre
A Ca Na Paulina ens agrada innovar i proposar receptes originals. Per això, avui us portem aquest rellom de porc amb salsa de préssec.
Sabem que aquesta fruita estiuenca s'usa normalment per a preparar postres i no tant per a acompanyar carns, però ho prometem: aquest plat t'encantarà.
La salsa de préssec es cuina amb canyella i rom per a potenciar el sabor melós i s'afegeix llimona i gingebre per a aportar un toc fresc. Assegura't de guardar la recepta perquè, una vegada la provis, voldràs repetir-la durant tot l'estiu.
Per cert, aquí tens un truc per a donar-li el toc perfecte al teu rellom de porc: afegeix unes escates de sal en emplatar i potenciaràs tot el seu sabor.
Si vols veure com ho preparem, al nostre Instagram trobaràs la videorecepta. Bon profit!
Elaboració
- Talleu els relloms de porc en medallons mitjans. Reserveu-los.
- Tallar les escalunyes, els alls i el gingebre en daus petits (brunoise) i els préssecs en daus mitjans (mirepoix). Reserveu-ho.
- Escalfeu una mica d'oli en una paella i escalfeu les escalunyes i els alls a foc mitjà. Salpebreu-ho.
- Desglaceu amb el rom i apugeu el foc.
- Incorporeu els préssecs, el gingebre, un polsim de ratlladura de llimona i la branca de canyella. Ho ofegueu durant 4-5 minuts a foc mitjà.
- Afegiu el brou i coeu-ho durant 5 minuts.
- Tritureu amb un processador d'aliments l'elaboració anterior, retirant la canyella i reservant uns daus de préssec. Reserveu-ho.
- Desfeu la mantega en una paella i coeu els medallons de rellom de porc a foc mitjà. Salpebreu-ho.
- Per a emplatar, dibuixeu tres llàgrimes amb la salsa de préssec en un plat i col·loqueu tres medallons de rellom de porc. Decoreu-ho amb uns daus de préssec, una mica de cebollí picat i unes escates de sal damunt de la carn. Ràpid i deliciós!