Rotlles d’arròs
amb porc i verdures
45 min |Fàcil | 4 persones
INGREDIENTS
4 costelles de porc Ca Na Paulina
16 oblies de paper d’arròs
1 ceba
2 pastanagues
100 g de bolets shiitake
100 g de col verda
60 g d’espinacs
40 ml de salsa de soja
60
ml de vi blanc
Herbes provençals
Llavors de sèsam blanc
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre
Descobreix el sabor i la textura perfectes a cada mossegada amb la nostra recepta de rotlles d'arròs amb porc i verdures! Submergeix-te en una experiència culinària única amb aquesta combinació de porc i verdures.
El toc especial és l'embolcall: gràcies a la seva versatilitat, el paper d'arròs, provinent de l'Àsia Oriental i fet de midó d'arròs, aigua i sal és ideal per gaudir de forma original de tot tipus d'aliments. Frescs o cruixents, amb aquesta recepta podràs experimentar i jugar amb les diferents textures i sabors.
No dubtis a tastar-la! Segur que repetiràs.
Elaboració
- Tallar les costelles de porc a daus petits. Reservar.
- Pelar i tallar la ceba i les pastanagues a daus molt petits (brunoise). Reservar.
- Trossejar els bolets a daus molt petits (brunoise). Reservar.
- Tallar la col a juliana fina. Reservar.
- Escalfar una mica d'oli en una paella i posar la ceba a foc mitjà. Salpebrar.
- Desglaçar amb el vi blanc i pujar el foc perquè s'evapori l'alcohol.
- Incorporar les pastanagues i ofegar durant 3-4 minuts a foc mitjà.
- Afegir els daus de costella de porc, els bolets, la col, els espinacs i un pessic d'herbes provençals. Barrejar i cuinar durant 5 minuts a foc mitjà.
- Incorporar la salsa de soja i cuinar durant 5 minuts més.
- Submergir una oblia de paper d'arròs en aigua per hidratar-la.
- Incorporar al centre de l'oblia el sofregit de porc i verdures. Doblegar fins a obtenir un rectangle.
- Afegir una altra capa al rotlle amb una nova oblia d'arròs hidratada. Repetir el procés per elaborar tots els rotlles.
- Escalfar una mica d'oli en una paella i daurar els rotlles durant un parell de minuts a foc mitjà.
- Per emplatar, servir els rotlles d'arròs amb porc i verdures en un plat i empolvorar unes llavors de sèsam blanc per sobre. Acompanyar-ho amb una mica de salsa de soja.