Receptes | Rotlles d’arròs amb porc i verdures

Rotlles d’arròs
amb porc i verdures

45 min |Fàcil | Comensales4 persones

  • Sopa de meló amb pernil amb espècies

INGREDIENTS

4 costelles de porc Ca Na Paulina
16 oblies de paper d’arròs
1 ceba
2 pastanagues
100 g de bolets shiitake
100 g de col verda
60 g d’espinacs
40 ml de salsa de soja
60 ml de vi blanc
Herbes provençals
Llavors de sèsam blanc
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre

Descobreix el sabor i la textura perfectes a cada mossegada amb la nostra recepta de rotlles d'arròs amb porc i verdures! Submergeix-te en una experiència culinària única amb aquesta combinació de porc i verdures.
El toc especial és l'embolcall: gràcies a la seva versatilitat, el paper d'arròs, provinent de l'Àsia Oriental i fet de midó d'arròs, aigua i sal és ideal per gaudir de forma original de tot tipus d'aliments. Frescs o cruixents, amb aquesta recepta podràs experimentar i jugar amb les diferents textures i sabors.
No dubtis a tastar-la! Segur que repetiràs.

Elaboració

  1. Tallar les costelles de porc a daus petits. Reservar.
  2. Pelar i tallar la ceba i les pastanagues a daus molt petits (brunoise). Reservar.
  3. Trossejar els bolets a daus molt petits (brunoise). Reservar.
  4. Tallar la col a juliana fina. Reservar.
  5. Escalfar una mica d'oli en una paella i posar la ceba a foc mitjà. Salpebrar.
  6. Desglaçar amb el vi blanc i pujar el foc perquè s'evapori l'alcohol.
  7. Incorporar les pastanagues i ofegar durant 3-4 minuts a foc mitjà.
  8. Afegir els daus de costella de porc, els bolets, la col, els espinacs i un pessic d'herbes provençals. Barrejar i cuinar durant 5 minuts a foc mitjà.
  9. Incorporar la salsa de soja i cuinar durant 5 minuts més.
  10. Submergir una oblia de paper d'arròs en aigua per hidratar-la.
  11. Incorporar al centre de l'oblia el sofregit de porc i verdures. Doblegar fins a obtenir un rectangle.
  12. Afegir una altra capa al rotlle amb una nova oblia d'arròs hidratada. Repetir el procés per elaborar tots els rotlles.
  13. Escalfar una mica d'oli en una paella i daurar els rotlles durant un parell de minuts a foc mitjà.
  14. Per emplatar, servir els rotlles d'arròs amb porc i verdures en un plat i empolvorar unes llavors de sèsam blanc per sobre. Acompanyar-ho amb una mica de salsa de soja.