Rotllet de secret ibèric
amb caqui
1 hora |Fàcil | 2 persones
INGREDIENTS
2 filets de secret de porc ibèric Ca Na Paulina
½ ceba
1 gra d'all
1 porro
1 caqui
80 g de xampinyons
30 g de fruits secs
10 g de mantega
220 ml de suc de taronja
Fulles de llorer
Oli d'oliva
Sal
Pebre negre
El secret ibèric s'està convertint en una de les peces del porc més demandades i desitjades, tant per particulars com pels xefs més selectes.
I no és d'estranyar! La seva carn queda sempre molt tendra i sucosa gràcies al greix intermuscular. En emplenar-la de porros i xampinyons estovats i fruits secs torrats, el resultat és excepcional i realment deliciós.
La salsa de caqui i taronja aporta un toc afruitat, fresc i original, que completarà el teu plat de la forma més equilibrada i saborosa.
Prova aquests rotllets de secret ibèric amb caqui, una autèntica delícia!
A continuació, et deixem tots els passos per a preparar aquesta recepta. I, al nostre Instagram, trobaràs la versió en vídeo. Bon profit!
Elaboració
- Trossegeu els fruits secs i talleu la ceba, l'all, el porro i els xampinyons en daus petits (brunoise) i el caqui en daus mitjans (mirepoix).
- Escalfeu una mica d'oli en una paella i escalfeu el porro, l'all, els xampinyons i els fruits secs a foc mitjà. Salpebreu-ho.
- Desfeu la mantega en un cassó i daureu la ceba. Salpebreu-la.
- Incorporeu el caqui, el suc de taronja i unes fulles de llorer. Coeu-ho tot durant 20 minuts a foc mitjà.
- Tritureu l'elaboració anterior fins a obtenir una salsa homogènia.
- Estireu un filet de secret ibèric en una taula, espalmeu i afegiu una mica del sofregit anterior. Enrotlleu-ho.
- Enforneu els rotllets amb un rajolí d'oli, sal i pebre durant 20-25 minuts a 190 °C.
- Per a emplatar, dibuixeu un cercle amb la salsa de caqui i serviu els rotllets de secret ibèric. Que aprofiti!