Torrada d’ou núvol
amb sobrassada i alvocat
30 minuts |Fàcil | 2 persones
Aquesta torrada d'ou núvol amb sobrassada i alvocat ho té tot:
I no oblidem el punt més important! Els ous núvol, amb els rovells suaus i les clares batudes a punt de neu, són el toc estel·lar d'aquest plat.
Vols saber com preparar-ho? Et deixem tots els passos per elaborar-ho i al nostre Instagram trobaràs la versió en vídeo. A gaudir!
Elaboració
- Triturar l’alvocat a un bol amb un rajolí de suc de llimona, oli i una mica de sal i pebre. Reservar a la nevera.
- Torrar unes llesques de pa amb una mica d’oli a una paella.
- Separar els rovells dels ous, de les clares.
- Batre les clares a punt de neu.
- Escampar una mica de clara muntada a una safata de forn amb paper vegetal en forme de cercle i fer un petit forat al centre.
- Incorporar al forat el rovell amb una mica de sobrassada esmicolada. Repetir el procés.
- Fornejar els ous durant 10 minuts a 200º C. Per un rovell més cru: fornejar les clares durant 10 minuts a a 200 ºC, després incorporar els rovells per sobre i fornejar durant 3 minuts més.
- Per emplatar, untar una rebanada de pa amb l’alvocat triturat i posar un ou núvol amb sobrassada a sobre. Servir en un plat la torrada i empolvorar una mica d’orenga. A gaudir!
INGREDIENTS
30 g de sobrassada de Mallorca Ca Na Paulina
2 ous
½ alvocat
½ llimona
¼ pa pagès
Orenga seca
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre