INGREDIENTES
6 relloms de pollastre Ca Na Paulina
1 ou Ca Na Paulina
80 g de pa ratllat panko
80 g de flocs de blat de moro
40 g de festucs
40 g d'avellanes torrades
Oli d'oliva
Sal
Pebre
negre
Com fer arrebossats originals
Tres idees innovadores per als teus plats de pollastre
Ens encanta el pollastre arrebossat (i a qui no?): és senzill de preparar, requereix pocs ingredients i el resultat sempre és espectacular. Però, a vegades, també ens agrada introduir variacions originals en els nostres plats. Per això, avui us presentem 3 formes noves d'arrebossar el pollastre, igual de fàcils d'elaborar i encara més delicioses!
Arrebossat de fruits secs
En utilitzar fruits secs per a arrebossar (nosaltres apostem per l'avellana i el festuc, encara que pots incloure les teves opcions preferides), estem aportant nutrients i sabor a les nostres preparacions culinàries, amb un extra de fibra, proteïnes i greixos saludables.
Recorda que el primer pas sempre és picar els fruits secs, sigui en un morter o en un processador d'aliments: opta per un picat gruix si vols un arrebossat molt cruixent o per un més fi si prefereixes una cosa més suau.
El resultat és elegant i exquisit a parts iguals!
Arrebossat de flocs de blat de moro
Els flocs de blat de moro o corn flakes són imbatibles a l'hora d'aconseguir arrebossats cruixents. És una alternativa molt popular als Estats Units, on es fa servir àmpliament per a arrebossar tota mena de peces de pollastre.
A més, es tracta d'una opció saludable en comparació amb altres tipus d'arrebossats, ja que no conté glútens i és més lleuger. Així mateix, a l'hora de fregir-ho, absorbeix menys oli que el pa ratllat, i permet assolir un resultat més sec i crocant. Què més se li pot demanar a aquest arrebossat?
Arrebossat de panko
El panko és un tipus de pa ratllat d'origen japonès que s'ha tornat molt popular en els últims anys en la cuina occidental.
A diferència del pa ratllat tradicional, s'elabora amb molles de pa blanc sense escorça que després s'enfornen. Això li dona al panko una textura més lleugera i cruixent, que s'adhereix millor als aliments i que absorbeix menys oli en fregir-se.
Malgrat aquestes diferències, pots utilitzar el panko de la mateixa forma que el pa ratllat tradicional. T'animes a provar-ho?
A continuació, et deixem tots els detalls perquè puguis experimentar amb aquestes tres maneres de preparar arrebossats originals. A cuinar!
Elaboración
- Salpebreu i passeu per ou batut els relloms de pollastre.
- Arrebosseu els relloms amb un mix de fruits secs picada i fregiu-los en una paella a foc mitjà.
- Arrebosseu els relloms amb flocs de blat de moro trossejats i fregiu-los en una paella a foc mitjà.
- Arrebosseu els relloms pel pa ratllat panko i fregiu-los en una paella a foc mitjà.
- Per a emplatar, serviu els relloms de pollastre arrebossats en un plat.