Com elaborar diferents bases de pollastre
El pollastre és una carn extremadament versàtil i deliciosa que es presta a una varietat de preparacions. Si cerques formes creatives d'utilitzar el pollastre com a base per als teus plats, aquest és el lloc correcte. En aquest article, et mostrarem com preparar tres bases de pollastre originals i saludables que sorprendran als teus convidats. Continua llegint i descobreix aquestes meravelloses opcions!
Us deixem la llista d'ingredients i els passos a continuació:
INGREDIENTS
2 pits de pollastre
1 ou
All en pols
Pebre roig fumat
Herbes provençals
Oli d'oliva
Sal
Pebre negre
Prepara la carn
Talla els pits de pollastre en daus mitjans. Afegeix sal i pebre i un polsim de les espècies aromàtiques que més t'agradin. Nosaltres ens hem decantem per all en pols, pebre roig fumat i herbes provençals, però pots agregar i experimentar amb el que més t'agradi! Si no tens clar com fer-ho, et recomanem que llegeixis el nostre article sobre com condimentar la carn amb espècies.
Tritura
Processa els daus de pollastre i l'ou en una picadora fins que quedin ben picats. Fes-ho a poc a poc per a obtenir un millor resultat.
Crea les teves bases amb pollastre
Una vegada tinguis la carn ben preparada i triturada, és hora de donar-li forma de la manera que més t'agradi. Nosaltres et proposem tres formats diferents que podràs combinar segons l'ocasió.
Pizza
Estén amb un corró pintat amb oli la massa de pollastre sobre un paper vegetal (quant més fina quedi, més cruixent serà). Enforna durant 20-25 minuts a 180 °C. Gira la massa, col·loca els toppings i torna a enfornar fins a donar-li el punt perfecte per a tu.
Crackers
Estén amb un corró pintat amb oli la massa de pollastre sobre un paper vegetal de manera que quedi una base molt fina. Enforna durant 20 minutos a 180 °C. Retira del forn i amb unes tisores, talla la massa. Torna a enfornar durant 10-15 minuts més. Acompanya'ls amb una mica de guacamole.
Cistelles
Fes boletes amb la massa de pollastre amb les mans i aixafa-la una mica. Dona-li la volta als motlles individuals per a fer magdalenes, pinta'ls amb una mica d'oli i estira la massa. Enforna durant 30-35 minuts a 180 °C. i farceix amb una mica de verdures rostides.