Canastetes de pollastre
amb verdures
1 hora |Mitja | 2 persones
INGREDIENTS
1 pit de pollastre sencer Ca Na Paulina
1 ou Ca Na Paulina
50 g de formatge maonès semicurat Ca Na Paulina
½ ceba
1 gra d'all
1 pastanaga
¼ de bròcoli
½ carabassó
150
g de salsa de tomàquet
Pebre roig
Orenga
All en pols
Oli d'oliva
Sal
Pebre negre
Motlles individuals de magdalenes
Una bona alimentació ha d'esforçar-se per cuidar al nostre cos amb tots els nutrients que necessita i per fer-nos gaudir amb el millor sabor. I, encara que a vegades pensem que cuidar la dieta significa sacrificar el plaer, res més lluny de la realitat!
Aquestes canastetes de pollastre amb verdures són l'equilibri perfecte entre el saludable i el deliciós. Estan preparades amb carn de pollastre picada i farcides de verduretes amb salsa de tomàquet i formatge maonès semicurat. Una combinació per a xuclar-se els dits!
A continuació et deixem tots els passos per a preparar aquesta recepta. I, al nostre Instagram, trobaràs la versió en vídeo. Bon profit!
Elaboració
- Talleu el pit de pollastre en daus mitjans, les verdures en daus petits (brunoise) i ratlleu el formatge.
- Piqueu amb una picadora d'aliments els daus de pollastre.
- Barregeu en un bol la carn picada de pollastre amb un polsim de sal, pebre, orenga, pebre roig i all en pols. Pasteu-ho.
- Bolegeu una mica de massa de pollastre amb les mans i aixafar.
- Doneu la volta als motlles individuals, pinzelleu amb oli i estireu la massa anterior damunt.
- Pinzelleu amb ou batut les canastetes i enforneu-les durant 30-35 minuts a 180 °C.
- Escalfeu una mica d'oli en una paella i salteu les verdures. Salpebreu-les.
- Incorporeu la salsa de tomàquet i ofegueu-ho durant 5 minuts.
- Per a emplatar, empleneu les canastetes de pollastre amb el saltat de verdures i serviu-les en un plat, empolvorant una mica de formatge per damunt. T'animes a fer aquesta recepta?