Broqueta
per
barbacoa
45 minuts |Fàcil | 4 persones
Gaudeixi d’aquesta deliciosa recepta de broquetes per barbacoa, una opció ideal per l’estiu i els menjars a l’aire lliure. Es tracta d’una recepta senzilla i versàtil que permet combinar diversos ingredients, saborosos i colors en un mateix mos.
Elaboració
- Tallar la carn a daus; la botifarra, els botifarrons i la xistorra a rodanxes gruixudes.
- Condimentar la carn amb sal, pebrot vermell i pebre.
- Netejar i tallar a trossos les verdures i la ceba per la meitat.
- Muntar la broqueta alternant els tipus de carn i verdures.
- Pinzellar tot amb una mica d’oli, i cuinar a la barbacoa.
- Servir junt amb la salsa.
Elaboració salsa
- Picar l’all al morter.
- Treure les llavors del bitxo i tallar-lo ben fi.
- En una paella amb una mica d’oli calent, saltejar. Afegir el comí, coriandre i pebre vermell, i saltejar. Reservar i deixar refredar.
- Barrejar bé els ingredients anteriors amb el coriandre, el julivert i la menta fresca, la sal, el pebre i el suc de llimona. Si cal, afegir una mica d’oli.
INGREDIENTS
2 grans d’all
3 cullerades de julivert fresc
3 cullerades de coriandre fresc
3 cullerades de menta fresca
Suc d’1 llimona
1 culleradeta de pebre vermell dolç
1 cculleradeta de coriandre
mòlt
1 culleradeta de comí
1 bitxo
Per a la salsa
2 grans d’all
3 cullerades de julivert fresc
3 cullerades de coriandre fresc
3 cullerades de menta fresca
Suc d’1 llimona
1 culleradeta de pebre vermell dolç
1 cculleradeta
de coriandre mòlt
1 culleradeta de comí
1 bitxo
100 ml d’Oli d’Oliva Verge Extra
Sal
Pebre