Cassoleta de samfaina
i sobrassada
1 hora |Fàcil | 4 persones
INGREDIENTS
1 pebrot vermell
1 pebrot vermell italià
1 carbassó
1 albergínia
1 ceba
Sal
Pebre
Oli d'Oliva Verge Extra
4 ous
200 g sobrassada
La samfaina es una recepta catalana i valenciana a base d’albergínia, pebrot italià i carbassó, amb un sofregit d’all picat, ceba, tomàquet i oli que aporta una gran nutrició. Dona-li al teu plat un toc de la tradició mediterrània amb les herbes provincials, i per acabar, posa la cassoleta al forn per gratinar-la i gaudir-la en la seva plenitud.
Elaboració
- Tallar les verdures a daus.
- Saltejar en una cassola les verdures amb una mica d'oli.
- Salpebrar.
- Repartir les verdures en cassoletes individuals.
- Repartir per sobre la sobrassada.
- Trenca un ou sobre les verdures i la sobrassada.
- Salpebrar i escampar les herbes provençals per sobre.
- Enfornar a 175 º durant uns 10 minuts aprox.