Receptes | Coca salada de Sant Joan Ca Na Paulina

Coca salada de Sant Joan
Ca Na Paulina

Tiempo elaboración 1 hora |Fàcil | Comensales4 persones

INGREDIENTS

1 massa de coca o de pizza
2 tomàquets
2 cebes mitjanes
1 pebrot vermell
2 pebrots verd italià
200 g de salsitxes
Oli d’Oliva Verge Extra
Sal
Pebre
Nou moscada
Herbes provençals

Una de les receptes mallorquines per excel·lència és la coca de Trempó. Aquesta saborosa coca salada s'elabora amb una barreja de pebrot, tomàquet i ceba, tot tallat en trossos petits i amanit amb oli d’oliva i sal. Es tracta d'una recepta fàcil, tant per a tu com si tens convidats, que sorprèn gràcies al sabor extra que aporten les salsitxes.

Elaboració

  1. Tallar el pebrot vermell, el pebrot verd italià, el tomàquet i la ceba, a trossos. Tallar també les salsitxes a trossos d’1 cm aprox.
  2. En una paella, escalfar una mica d’oli i afegir-hi la ceba.
  3. Saltejar la ceba fins que quedi transparent. Afegir els dos tipus de pebrots, saltejar i incorporar-hi el tomàquet.
  4. Salpebrar.
  5. Estendre la massa de coca o pizza en una safata apta per al forn i repartir les verdures per la seva superfície.
  6. Repartir els trossos de salsitxa per la massa.
  7. Preescalfar el forn a 180 ºC i fornejar durant 25 minuts aprox.