Filet de porc farcit
amb
salsa de sobrassada
30 minuts |Fàcil | 4 persones
INGREDIENTS
2 filets de porc farcit
Branquetes de romaní i farigola fresques
3 grans d’all
Fons de verdura
50 ml de brandy
Oli d'Oliva Verge Extra
Sal
Pebre
Per a la salsa
2 porros
100 ml de brandy
200 g de sobrassada
60 g de mel
Sal
Pebre
Oli d'Oliva Verge Extra
Sorprèn al teu paladar amb aquest filet de porc farcit amb salsa de sobrassada: el autèntic gust de les Illes Balears. Gaudeixi d’aquesta gustosa recepta de carn al forn amb porros, mel i un toc de brandy, i decorada amb les aromes mediterrànies del romaní i la farigola: dues plantes que aportem un valor nutritiu i medicinal, amb aquesta enorme riquesa en olis essencials.
Elaboració
- Precalentar el forn a 180 °C. Salpebrar el filet de porc farcit i col·locar en una safata, afegir un chorrito d'oli i introduir en el forn. Cuinar durant 30 minuts (aprox. segons forn) i donar voltes perquè es cuini bé.
- Tallau els porros a rodanxes i salteu-los sofregiu-los amb una mica d’oli.
- Quan estiguin transparents, afegiu-hi la sobrassada esmicolada i salteu-ho tot junt.
- Afegiu-hi el brandi i deixau que s’evapori.
- Afegiu-hi la mel i mesclau-ho.
- Convé servir el plat calent, ja que la salsa se solidifica en refredar-se.
Emplatat
Posau una base de salsa i, pel damunt, posau-hi el filet tallat a rodanxes i acompanyau-lo amb unes verduretes.