Gaspatxo de préssec
amb broqueta de pollastre
45 minuts |Fàcil | 2 persones
Vols preparar alguna cosa fresca i senzilla, però no saps què? Et portem la solució: el nostre gaspatxo de préssec amb broqueta de pollastre. Aquesta recepta fàcil de preparar combina ingredients vibrants i sorprenents.
El gaspatxo, elaborat amb tomàquets madurs, préssecs sucosos i un toc de cítrics, et brinda una explosió refrescant amb cada cullerada. A més, el toc d'espècies com la cúrcuma, el comí i la caiena afegeix un toc exòtic i fascinant al plat.
Les nostres broquetes de pollastre especiat són el complement perfecte per a aquest gaspatxo estiuenc. En daurar les broquetes a la paella, es crea un contrast deliciós entre la textura cruixent del pollastre i la suavitat del gaspatxo.
No perdis l'oportunitat de gaudir amb aquesta combinació única de sabors, textures i aromes a cada mossegada. Prepara aquesta recepta en només 45 minuts i sorprèn els teus convidats amb una presentació captivadora.
Elaboració
- Barrejar els filets de pollastre en un bol amb la ratlladura de llima, el suc de llima, un raig generós d'oli, un pessic de cúrcuma, comí, caiena, sal i pebre.
- Adobar el pollastre durant 30 minuts a la nevera.
- Trossejar l'all (sense el germen), els tomàquets, el cogombre i els préssecs a daus mitjans (mirepoix).
- Triturar l'all, els tomàquets, els préssecs, el cogombre, el pa, els glaçons de gel, el vinagre de xerès, 60 ml d'oli i un pessic de sal i de pebre. Rectificar-ho al gust.
- Passar per un colador fi (opcional) i reservar a la nevera.
- Muntar les broquetes de pollastre especiat.
- Escalfar una mica d'oli en una paella i daurar les broquetes de pollastre a foc mitjà.
- Per emplatar, servir el gaspatxo de préssec a la base d'un plat fondo i col·locar dues broquetes de pollastre a sobre. Acabar el plat amb un rajolí d'oli i una mica de cebollí picat. Assaboreix l'estiu amb aquest plat!
INGREDIENTS
3 filets de pollastre Ca Na Paulina
½ dent d'all
½ llima
400 g de tomàquets madurs
300 g de préssecs
60 g de cogombre
60 g de pa
6 ml de vinagre de xerès
Cúrcuma en pols
Comí en pols
Caiena
2 glaçons de gel
Cebollí
Oli d'oliva
Sal
Pebre negre