Receptes | Gaspatxo de préssec amb broqueta de pollastre

Gaspatxo de préssec
amb broqueta de pollastre

45 minuts |Fàcil | Comensales2 persones

Vols preparar alguna cosa fresca i senzilla, però no saps què? Et portem la solució: el nostre gaspatxo de préssec amb broqueta de pollastre. Aquesta recepta fàcil de preparar combina ingredients vibrants i sorprenents.

El gaspatxo, elaborat amb tomàquets madurs, préssecs sucosos i un toc de cítrics, et brinda una explosió refrescant amb cada cullerada. A més, el toc d'espècies com la cúrcuma, el comí i la caiena afegeix un toc exòtic i fascinant al plat.

Les nostres broquetes de pollastre especiat són el complement perfecte per a aquest gaspatxo estiuenc. En daurar les broquetes a la paella, es crea un contrast deliciós entre la textura cruixent del pollastre i la suavitat del gaspatxo.

No perdis l'oportunitat de gaudir amb aquesta combinació única de sabors, textures i aromes a cada mossegada. Prepara aquesta recepta en només 45 minuts i sorprèn els teus convidats amb una presentació captivadora.

Elaboració

  1. Barrejar els filets de pollastre en un bol amb la ratlladura de llima, el suc de llima, un raig generós d'oli, un pessic de cúrcuma, comí, caiena, sal i pebre.
  2. Adobar el pollastre durant 30 minuts a la nevera.
  3. Trossejar l'all (sense el germen), els tomàquets, el cogombre i els préssecs a daus mitjans (mirepoix).
  4. Triturar l'all, els tomàquets, els préssecs, el cogombre, el pa, els glaçons de gel, el vinagre de xerès, 60 ml d'oli i un pessic de sal i de pebre. Rectificar-ho al gust.
  5. Passar per un colador fi (opcional) i reservar a la nevera.
  6. Muntar les broquetes de pollastre especiat.
  7. Escalfar una mica d'oli en una paella i daurar les broquetes de pollastre a foc mitjà.
  8. Per emplatar, servir el gaspatxo de préssec a la base d'un plat fondo i col·locar dues broquetes de pollastre a sobre. Acabar el plat amb un rajolí d'oli i una mica de cebollí picat. Assaboreix l'estiu amb aquest plat!

INGREDIENTS

3 filets de pollastre Ca Na Paulina
½ dent d'all
½ llima
400 g de tomàquets madurs
300 g de préssecs
60 g de cogombre
60 g de pa
6 ml de vinagre de xerès
Cúrcuma en pols
Comí en pols
Caiena
2 glaçons de gel
Cebollí
Oli d'oliva
Sal
Pebre negre