Rotllo de vedella arrebossat
amb crispetes
1 hora i 45 minuts |Mitja | 4 persones
INGREDIENTS
4 filets de maluc de vedella Ca Na Paulina
100 g de cecina a rodanxes Ca Na Paulina
150 g de formatge maonès semicurat Ca Na Paulina
1 ou Ca Na Paulina
40 g de crispetes
2 cebes
2
grans d'all
1 pebrot vermell
200 g de blat de moro
80 g de mantega
100 ml de brou de carn
Oli d'oliva
Sal
Pebre negre
Aquests rotllos de vedella arrebossats amb crispetes són un autèntic festí de sabors i textures.
Els sucosos filets estan farcits d'una combinació irresistible de ceba escalfada, formatge maonès semicurat, escalivada de pebrot i cecina a rodanxes, i estan embolicats en un cruixent arrebossat de crispetes.
Però això no és tot: per a completar el contrast de sabors i textures, els rotllets s'acompanyen d'una suau i cremosa salsa de blat de moro. No esperis més per a provar-ho!
Elaboració
- Enforneu el pebrot vermell durant 1 hora a 200 °C. Peleu, retireu les llavors i desfileu. Reserveu-ho.
- Peleu i talleu una ceba i un gra d'all en juliana. Reserveu-ho.
- Talleu en rodanxes el formatge. Reserveu-lo.
- Piqueu les crispetes, reservant algunes per a l'emplatat. Reserveu-les.
- Escalfeu una mica d'oli en un cassó i escalfeu la ceba i l'all a foc mitjà. Salpebreu-ho i reserveu-ho.
- Espalmeu els filets de vedella. Salpebreu-los.
- Incorporeu una mica de cecina, formatge, ceba escalfada i pebrot escalivat, damunt de cada filet. Enrotlleu-ho.
- Passeu els rotllets per un ou batut i per les crispetes.
- Enforneu amb un rajolí d'oli durant 35-40 minuts a 180 °C. Reserveu-ho.
- Peleu i talleu la ceba i l'all en daus petits (brunoise).
- Desfeu la mantega en una paella i escalfeu la ceba i l'all a foc mitjà. Salpebreu-ho.
- Tritureu amb un processador d'aliments el sofregit anterior, el blat de moro, el brou i un polsim de sal i de pebre. Processeu-ho i coleu-ho.
- Talleu la carn en rodanxes mitjanes.
- Per a emplatar, dibuixeu en el plat una llàgrima amb la salsa de blat de moro i servir un rotllo de vedella arrebossat amb crispetes. Decoreu el plat amb les crispetes reservades i una mica de blat de moro. Bon profit!