Receptes | Tàrtar de pollastre amb tomàquet

Tàrtar de pollastre
amb tomàquet

1 hora |Fàcil | Comensales4 persones

INGREDIENTS

8 relloms de pollastre Ca Na Paulina
1 tomàquet monterosa madur
½ ceba tendra
1 pastanaga
2 raves
1 alvocat
80 g d'olives d'Aragó
1 llimona
Salsa tabasco
Orenga seca
Oli d'oliva
Sal
Pebre negre
Torrades de pa

El tàrtar de pollastre amb tomàquet és un entrant lluït i sofisticat, encara que, en realitat, és molt fàcil de preparar. A més, requereix ingredients habituals en la nostra dieta, com els relloms de pollastre, el tomàquet, l'alvocat o les olives.
La clau està a tallar tots els components en daus petits i emplatar-los amb l'ajuda d'un cèrcol d’acer.
Per cert, si ets d’aquells que rebutja els tàrtars per tenir carn crua, no et preocupis, el nostre pollastre a la paella queda boníssim i agradarà a tots.
Et deixem, a continuació, tots els passos per a preparar aquesta deliciosa recepta. Bon profit! (enllaç)

Elaboració

  1. Talleu el tomàquet, la ceba, la pastanaga, els raves i les olives desossades en daus petits (brunoise).
  2. Escalfeu una mica d'oli en una paella i coeu els relloms de pollastre a foc mitjà. Salpebreu i afegiu un polsim d'orenga.
  3. Talleu la carn en daus petits.
  4. Piqueu l'alvocat en un bol.
  5. Incorporeu el pollastre, el tomàquet, la ceba, la pastanaga, els raves, les olives, unes gotes de tabasco, un rajolí d'oli i un polsim de sal i de pebre. Barregeu-ho tot.
  6. Per a emplatar, munteu el tàrtar de pollastre amb tomàquet amb l'ajuda d'un cèrcol d’acer i pressioneu lleugerament. Decoreu amb un polsim de ratlladura de llimona i acompanyeu-ho amb unes torrades de pa. Una recepta fresca i perfecta per a l'estiu!