Tàrtar de pollastre
amb tomàquet
1 hora |Fàcil | 4 persones
INGREDIENTS
8 relloms de pollastre Ca Na Paulina
1 tomàquet monterosa madur
½ ceba tendra
1 pastanaga
2 raves
1 alvocat
80 g d'olives d'Aragó
1 llimona
Salsa tabasco
Orenga seca
Oli d'oliva
Sal
Pebre negre
Torrades de pa
El tàrtar de pollastre amb tomàquet és un entrant lluït i sofisticat, encara que, en realitat, és molt fàcil de preparar. A més, requereix ingredients habituals en la nostra dieta, com els relloms de pollastre, el tomàquet, l'alvocat o les olives.
La clau està a tallar tots els components en daus petits i emplatar-los amb l'ajuda d'un cèrcol d’acer.
Per cert, si ets d’aquells que rebutja els tàrtars per tenir carn crua, no et preocupis, el nostre pollastre a la paella queda boníssim i agradarà a tots.
Et deixem, a continuació, tots els passos per a preparar aquesta deliciosa recepta. Bon profit! (enllaç)
Elaboració
- Talleu el tomàquet, la ceba, la pastanaga, els raves i les olives desossades en daus petits (brunoise).
- Escalfeu una mica d'oli en una paella i coeu els relloms de pollastre a foc mitjà. Salpebreu i afegiu un polsim d'orenga.
- Talleu la carn en daus petits.
- Piqueu l'alvocat en un bol.
- Incorporeu el pollastre, el tomàquet, la ceba, la pastanaga, els raves, les olives, unes gotes de tabasco, un rajolí d'oli i un polsim de sal i de pebre. Barregeu-ho tot.
- Per a emplatar, munteu el tàrtar de pollastre amb tomàquet amb l'ajuda d'un cèrcol d’acer i pressioneu lleugerament. Decoreu amb un polsim de ratlladura de llimona i acompanyeu-ho amb unes torrades de pa. Una recepta fresca i perfecta per a l'estiu!