Torrades
de Sant Antoni
1 hora 15 minuts |Fàcil | 4 persones
INGREDIENTS
4 preparats núm. 3 Ca Na Paulina (cap de llom, llonganissa, xistorra i cansalada)
1 pa de pagès
1 gra d'all
1 albergínia
1 pebrot vermell
1 tomàquet
Oli d'oliva
Sal
Pebre negre
Celebra les festes de Sant Antoni i Sant Sebastià de la manera més íntima i tradicional preparant aquestes delicioses torrades de Sant Antoni.
Sabies que l'origen d'aquestes festes es remunta als temps en què l'agricultura predominava a l'illa? Els illencs i les illenques s'encomanaven a Sant Antoni, patró dels animals que ajudaven en les feines del camp.
Ara elements com els dimonis, els foguerons, les Beneïdes i la millor gastronomia mallorquina són els que omplen Mallorca durant aquestes dates. Nosaltres t’ajudem a donar-li un toc festiu, alhora que íntim, a aquestes celebracions ensenyant-te a preparar unes exquisides torrades de Sant Antoni amb ingredients de la millor qualitat.
Aprèn com preparar aquest plat tradicional en nostre Instagram!
Elaboració
- Enforneu les verdures (excepte l'all) a 200 °C durant 1 h, tapades amb paper d'alumini.
- Peleu, retireu les llavors i talleu-les a tires fines. Salpebreu-les.
- Talleu la carn del preparat a trossos mitjans.
- Munteu la carn a les broquetes i coeu-les, a foc mitjà, en una graella amb una mica d'oli.
- Talleu quatre llesques de pa.
- Escalfeu una mica d'oli en una paella i torreu el pa.
- Refregueu l'all a la torrada i col·loqueu-hi una mica d'escalivada i una broqueta de carn.
- Afegiu una mica de sal, pebre i un rajolí d'oli, i a gaudir!